Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker miğferi görmek

Rüyada asker miğferi görmek

Rüyada asker miğferi görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker miğferi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada asker miğferi görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada miğfer görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada miğfer takmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada asker abisini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet eder.

Rüyada asker nöbeti görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada askerlik yaptığın yeri görmek isabetli kararlar alacağına, işlerinin düzeleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi asker olarak görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada askere gitmiş birini görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments