Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişine tel takmak

Rüyada dişine tel takmak

Rüyada dişine tel takmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, tamamen içine kapanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, işinden ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada dişine tel takmak gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Rüyada dişine tel takmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Rüyada dişini telli görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada dişinden tel çıkarmak hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişine tel taktırmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada saç tel toka takmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tel takmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişe teli takmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada diş teli takmak müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments