Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebekli yüzük takmak

Rüyada kelebekli yüzük takmak

Rüyada kelebekli yüzük takmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebekli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada kelebek yüzük takmak kısmetinin her zaman açık olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebekli yüzük takmak maddi imkânlarının azalacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada kelebek kolye takmak hedeflerin gerçekleşeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yüzük görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekli yüzük görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada zümrüt yüzük takmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments