Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik tacı takmak

Rüyada gelinlik tacı takmak

Rüyada gelinlik tacı takmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik tacı takmak gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik tacı takmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, özgüveninin artacağına inanılır.

Rüyada gelinlik tacı görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve taç görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada prenses tacı takmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada çiçekli taç takmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kraliçe tacı takmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments