Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada miğfer görmek

Rüyada miğfer görmek

Rüyada miğfer görmek güzel haberler alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, ev sahibi olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada miğfer gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada asker miğferi görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, Allah katında yükseleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada miğfer takmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada miğfer görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments