Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mideden vurulmak

Rüyada mideden vurulmak

Rüyada mideden vurulmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mideden vurulmak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mideden vurulmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işarettir.

Rüyada midesi bulanıp kusmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mideden hasta olmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada midede böcek görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada mide ağrısı görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hastalıkların son bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Rüyada mideden ameliyat olmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide bulantısı görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments