Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mideden hasta olmak

Rüyada mideden hasta olmak

Rüyada mideden hasta olmak manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mideden hasta olmak gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada mideden hasta olmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mideden bıçaklanmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Rüyada midede böcek görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada midede taş görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada mideden ameliyat olmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada midede kurt görmek sorunlarının sona ereceğine, evine bereket geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments