Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mideden ip çıkarmak

Rüyada mideden ip çıkarmak

Rüyada mideden ip çıkarmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mideden ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Rüyada mideden ip çıkarmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dinç kalacağına işarettir.

Rüyada mide bulantısı kusmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada mide bulandığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mide görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iyi hissedileceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mideden vurulmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada mide ağrısı görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işarettir.

Rüyada midesi ağrımak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına tabir olunur.

Rüyada mide kanseri olmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments