Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide görmek

Rüyada mide görmek

Rüyada mide görmek attığı adımların boşa çıkacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mide gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mide ağrısı görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet eder.

Rüyada mideden vurulmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada mideden ameliyat olmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, karşılığını bulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada mideden hasta olmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada midesinde yılan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada mide kanaması görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet eder.

Rüyada mide kanseri olmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments