Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midede taş görmek

Rüyada midede taş görmek

Rüyada midede taş görmek şansının hep açık olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, yolunda devam edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada midede taş gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Rüyada midede taş görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kazancının çok düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada midesi bulandığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada mide bulandığını görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada midede yılan görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada midesi bulanıp kusmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, farklı kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada mideden ameliyat olmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek güzel günlere kavuşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada mide bulantısı çekmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, ona kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments