Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midede yılan görmek

Rüyada midede yılan görmek

Rüyada midede yılan görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada midede yılan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada midesinde yılan görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada midede yılan görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mideden bıçaklanmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada midesi bulandığını görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, bereketin ve verimin geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mide kurdu görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada mide bulantısı çekmek hatadan dolayı zarar edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Rüyada mide bulantısı kusmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments