Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide kanaması görmek

Rüyada mide kanaması görmek

Rüyada mide kanaması görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada mide kanaması gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada mide kanaması geçirmek şansın açılacağına, işlerin yolunda gideceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulur.

Rüyada mide kanaması görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, makamını kaybedeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada mide bulandığını görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada midesi ağrımak kendine geleceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerin sarpa saracağına, kederleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide ilacı içmek evlatların hayırsız çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada mide ağrısı görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments