Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midede kurt görmek

Rüyada midede kurt görmek

Rüyada midede kurt görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada midede kurt gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada mide kurdu görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Rüyada midede kurt görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, zor durumlarda kalacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada mideden bıçaklanmak mevki makam sahibi olunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mide ağrısı görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada midesi ağrımak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada mide bulantısı çekmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, güzel bir evliliğe delalet eder.

Rüyada mide görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Rüyada mide ağrısı çekmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments