Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin oynadığını görmek

Rüyada birinin oynadığını görmek

Rüyada birinin oynadığını görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, başarıların çoğalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin oynadığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Rüyada oynadığını görmek sırların ortaya çıkmasına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada köpekle oynadığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yıkılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada top oynadığını görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçla oynadığını görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavla oynadığını görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada parkta oynadığını görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kediyle oynadığını görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına inanılır.

Rüyada kartopu oynadığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments