Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin oynadığını görmek

Rüyada gelinin oynadığını görmek

Rüyada gelinin oynadığını görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin oynadığını gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada gelinin oynadığını görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının oynadığını görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hoş olaylar yaşayacağına, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Rüyada aslan oynadığını görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kukla oynatmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada dansöz oynatmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeğin oynadığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenazede oynadığını görmek işlerinde verimin artacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kartopu oynadığını görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok sevileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments