Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle oynadığını görmek

Rüyada bebekle oynadığını görmek

Rüyada bebekle oynadığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada bebekle oynadığını gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada bebekle oynadığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek oynatmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebekle oynadığını görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada düğünde oynadığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments