Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar görüp dua etmek

Rüyada mezar görüp dua etmek

Rüyada mezar görüp dua etmek özgüveninin artacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Rüyada mezar görüp dua etmek gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada mezarlık görüp dua etmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada mezar görüp dua etmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı görüp dua okumak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine inanılır.

Rüyada kabeyi görüp dua etmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada köpek görüp dua okumak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok para kazanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada cin görüp dua etmek kendisini korumaya alacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada türbe görüp dua etmek büyük aksilikler yaşayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan görüp dua etmek hayattan yana umudunun kırılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments