Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yumurta görmek

Rüyada mezarlıkta yumurta görmek

Rüyada mezarlıkta yumurta görmek borçlarını bitireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta yumurta gördüyseniz:

  • Duygusal bir gelişme ya da durum bir ilişkinizin hızını kesebilir.

Rüyada mezarlıkta yumurta görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda yumurta görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada büyük yumurta görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yumurtalığı görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası görmek umutlarını yitireceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşa yumurta vermek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta görmek zenginliğe sahip olacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments