Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yumurta görmek

Rüyada büyük yumurta görmek

Rüyada büyük yumurta görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, önemli kararlar alınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada büyük yumurta gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük yumurta görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada büyük yumurta görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, elde edilen nasibin artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta toplamak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada büyük yumurta satın almak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments