Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yumurtalığı görmek

Rüyada kadın yumurtalığı görmek

Rüyada kadın yumurtalığı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kadın yumurtalığı gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada kadın yumurtalığı görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Rüyada kadın yumurtası görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Rüyada kadın yumurtalık görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada kedi ve yumurta görmek mutluluğunun zedeleneceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Rüyada balık yumurtası yemek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Rüyada küçük yumurta görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments