Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık yumurta toplamak sağlık sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tarlada yumurta toplamak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Rüyada çürük yumurta toplamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden yumurta toplamak verilen emeğin boşa gideceğine, başının derde gireceğine, arzularına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments