Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda yumurta görmek

Rüyada mezarda yumurta görmek

Rüyada mezarda yumurta görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada mezarda yumurta gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Rüyada mezarda yumurta görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yumurta görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta ikram etmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yumurta görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yemek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dinazor yumurtası görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bakkaldan yumurta almak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments