Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yatmak

Rüyada mezarlıkta yatmak

Rüyada mezarlıkta yatmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yatmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmalısınız.

Rüyada mezar yanında yatmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Rüyada mezara girip yatmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yatmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak iyi şeyler yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara yatmak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarın ustune yatmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments