Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara girip yatmak

Rüyada mezara girip yatmak

Rüyada mezara girip yatmak iş hayatında sorun yaşanacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada mezara girip yatmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada mezar üstüne yatmak bir akrabadan hata görüleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde yatmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mezarın üstünde yatmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret eder.

Rüyada mezarın yanına yatmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada mezarın içine yatmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada mezar içine yatmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar yanında yatmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yatmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hayatının zaferlerle dolacağına, kara kara düşüneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments