Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok susayıp su içmek

Rüyada çok susayıp su içmek

Rüyada çok susayıp su içmek hayatını yoluna sokacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok susayıp su içmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Rüyada kırmızı meyve suyu içmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada su kana kana su içmek giderlerin artış göstereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada sık sık su içmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Rüyada mezardan su içmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vişne suyu içmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine inanılır.

Rüyada nar suyu içmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, güllük gülistanlık olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments