Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta su dökmek

Rüyada mezarlıkta su dökmek

Rüyada mezarlıkta su dökmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, işiyle nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta su dökmek gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Rüyada mezarlığa su dökmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek yaşlılığında da rahat edeceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar su dökmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, emeğinden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada mezara su dökmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta su dökmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıklara su dökmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, hayatını yoluna koymaya alamet etmektedir.

Rüyada mezarlara su dökmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, ticarette başarılı olacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments