Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar su dökmek

Rüyada mezar su dökmek

Rüyada mezar su dökmek anne babanın üzüntü duyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ayrılık yaşanacağına, verimin ve bereketin geleceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar su dökmek gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada mezara su dökmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar su dökmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıklara su dökmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlara su dökmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta su dökmek her türlü konforsa sahip olunacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments