Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta mum görmek

Rüyada mezarlıkta mum görmek

Rüyada mezarlıkta mum görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta mum gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, eline büyük paralar geçeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada mezarda mum yakmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada mezara mum dikmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda mum görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta mum görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Rüyada mum yakmaya çalışmak bir akrabadan hata görüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Rüyada büyük mum görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments