Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda kemikler görmek

Rüyada mezarda kemikler görmek

Rüyada mezarda kemikler görmek sorunlarını aşacağına, günahkâr olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, dualarına karşılık alacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda kemikler gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, geriye doğru gideceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezar ve kemik görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarda kemikler görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunların günden güne artacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, zor günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet eder.

Rüyada mezar kemik görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments