Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan kemik toplamak

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Rüyada mezardan kemik toplamak canlanacağına, fakirlikten kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, evi yoksa ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kemiği toplamak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kemik toplamak maddi kolaylığa ulaşacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada ölü kemikleri toplamak eşlerinin kapanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalettir.

Rüyada ölü kemiği toplamak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar ve kemik görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda kemik görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments