Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda kemik görmek

Rüyada mezarda kemik görmek

Rüyada mezarda kemik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda kemik gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kişinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda kemik görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada mezar kemik görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mezardan kemik toplamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve kemik görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments