Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve kemik görmek

Rüyada mezar ve kemik görmek

Rüyada mezar ve kemik görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada mezar ve kemik gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve kemik görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda kemikler görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda kemik görmek yokluk çekmeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Rüyada mezar kemik görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına alamet eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments