Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan kemik çıkarmak

Rüyada mezardan kemik çıkarmak

Rüyada mezardan kemik çıkarmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak yapılan hataların tekrarlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan kemik çıkarmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezar kemik görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mezar ve kemik görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments