Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta incir yemek

Rüyada mezarlıkta incir yemek

Rüyada mezarlıkta incir yemek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta incir yemek gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta incir yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta incir ağacı görmek gözyaşının dineceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada incir kayısı yemek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada dalında incir yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu incir yemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada üzüm ve incir yemek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacı yemek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments