Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir kayısı yemek

Rüyada incir kayısı yemek

Rüyada incir kayısı yemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, güzel günlerin yaşanacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kendi geleceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir kayısı yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Rüyada incir kayısı yemek eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada incir ve kayısı yemek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı ve incir görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işarettir.

Rüyada kayısı tatlısı yemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada olmamış kayısı yemek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı çekirdeği yemek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments