Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacından incir koparıp yemek

Rüyada ağacından incir koparıp yemek

Rüyada ağacından incir koparıp yemek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada incir ağacından incir yemek adını aklamayı başaracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek kimseyle konuşmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada incir ağacında incir yemek para kazanmaya, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir yemek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir yemek kişinin keyfinin yerine geleceğine, bol hayır duası alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments