Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda düğün görmek

Rüyada mezarda düğün görmek

Rüyada mezarda düğün görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, istenmeyen bir yolculuğa, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda düğün gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada mezarda düğün yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek işlerinin artacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda düğün görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ve düğün görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek idealist davranacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü birine düğün yapmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde üzülmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments