Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta düğün yapmak

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, gönlünce harcama yapmasına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada mezarda düğün yapmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda düğün görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve düğün görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birine düğün yapmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Rüyada yeniden düğün yapmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments