Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve düğün görmek

Rüyada mezar ve düğün görmek

Rüyada mezar ve düğün görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, sözler sarf edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ve düğün gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Rüyada mezarda düğün görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hayatından çıkaracağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezar ve düğün görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak hidayete ereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda düğün yapmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek kısmetlerin artacağına, makamının sürekli yükseleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın düğününü görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments