Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda düğün yapmak

Rüyada mezarda düğün yapmak

Rüyada mezarda düğün yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işinin ehli olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda düğün yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada mezarda düğün yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada mezar ve düğün görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulur.

Rüyada mezarda düğün görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün görmek umduklarını bulamayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Rüyada sünnet düğünü yapmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün yapmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Rüyada yeniden düğün yapmak bekar ise evleneceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments