Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın düğününü görmek

Rüyada kocanın düğününü görmek

Rüyada kocanın düğününü görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, şansın açılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın düğününü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Rüyada kocanın düğününü görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, bol dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının düğününü görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün yapmadan evlenmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde saz çalmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının düğününü görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini düğünde görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, rahatının yerinde olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde düğün görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments