Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün gelinlik görmek

Rüyada düğün gelinlik görmek

Rüyada düğün gelinlik görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün gelinlik gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada düğünde gelinlik giymek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada gelinlik ve düğün görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek anne ve baba duası alınacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daima önüne bakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments