Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık açmak

Rüyada mezarlık açmak

Rüyada mezarlık açmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık açmak gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Rüyada birinin mezarını açmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Rüyada mezarlık açmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, takdir edilen kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mezarını açmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak bolluk içinde yaşamaya, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eski mezar açmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya işaret eder.

Rüyada mezarlığı açmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü mezarı açmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstünü açmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, istediği makama geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments