Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü mezarı açmak

Rüyada ölü mezarı açmak

Rüyada ölü mezarı açmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bereketli işlere gireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine inanılır.

Rüyada ölü mezarı açmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada ölü mezarı açmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını açmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine tabir olunur.

Rüyada babanın mezarını açmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada mezarı açmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarları açmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet eder.

Rüyada babasının mezarını açmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından arınacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments