Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada mezar üstüne yatmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işarettir.

Rüyada mezara yatmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulur.

Rüyada iki mezar arasında yatmak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içine yatmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işarettir.

Rüyada mezara girip yatmak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın ustune yatmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanına yatmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde yatmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments