Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstünde yürümek

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, aile içinde saadetinin artacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, rahatın kaçacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde yürümek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun üstünde yürümek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, muradına ereceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karlar üstünde yürümek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments