Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstünde yürümek

Rüyada mezarın üstünde yürümek

Rüyada mezarın üstünde yürümek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek kendisine yeni kısmetler sunacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde yürümek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşların üstünde yürümek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada toprağın üstünde yürümek bereketin ve verimin geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ateşin üstünde yürümek hasta ve zor geçireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments