Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenlerin üstünde yürümek

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimen üstünde yürümek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimen üstünde namaz kılmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstünde namaz kılmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimen üstünde kar görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada islam çimende yürümek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerine yeni işler katacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çimende yürümek sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments