Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık üstünde yürümek

Rüyada mezarlık üstünde yürümek

Rüyada mezarlık üstünde yürümek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Rüyada mezarlık üstünde yürümek yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yürümek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Rüyada bulut üstünde yürümek kısmetlerinin bol olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimen üstünde yürümek kısmetsizlik yaşanmayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halının üstünde yürümek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments