Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun üstünde yürümek

Rüyada odun üstünde yürümek

Rüyada odun üstünde yürümek parasız ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yalnız hissetmeye, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada odun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada odun üstünde yürümek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada odun üzerinde yürümek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada çamur üstünde yürümek gün günden daha da kötüye gideceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek zenginliği bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlığın üstünde yürümek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada buzun üstünde yürümek daha iyi anlaşır olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Rüyada karlar üstünde yürümek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek meşakkate düşeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments